People, Planet, Profit, Premium
Op weg naar een steeds duurzamer product

brandmore-mvo-hero

Bij Premiums en Merchandise denken de meeste mensen niet direct aan duurzaam. Wij wel. Want duurzaam is een levenshouding. Een state of mind. Het is onze overtuiging dat het steeds beter en duurzamer moet en kan. Juist ook bij premiums en merchandise. Daarom is ons pand energieneutraal, rijden onze auto’s op groengas, bezorgen wij bij voorkeur met fietskoeriers, letten wij op hoe en waarvan onze artikelen gemaakt worden en hanteren wij een menswaardige en duurzame werkwijze... Kortom, wij leggen hier in het kort uit wat Brandmore nu doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of een premium – vanuit alle noodzakelijke opzichten gezien – wel de juiste indruk en beweging gaat maken.

brandmore-mvo-paws-1

Productie en Inkoop

Zekerheid over afkomst

brandmore-mvo-productie-inkoop

Productie en Inkoop

Zekerheid over afkomst

Waar wordt een premium gemaakt, en hoe? Wat zijn de arbeidsomstandigheden? En hoe zit het met de grondstoffen en materialen en verpakkingen? Als bewijsvoering vragen wij altijd om referenties en certificeringen van producten. Daarnaast bezoeken we zelf locaties. Bij twijfel gaan we niet met producenten in zee. Verder vinden wij het opbouwen van vaste relaties met producenten belangrijk, zodat we wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen. Dit voorkomt ook fouten in het productieproces en uiteindelijk ook verspilling van tijd, grondstoffen en energie.

brandmore-mvo-paws-1
brandmore-mvo-paws-2

Logistiek

Duurzaam verpakken en transporteren

brandmore-mvo-logistiek

We denken na over bestellingen en over het vervoer van fabrikant of leverancier naar Brandmore, en vervolgens van Brandmore naar jou. We streven naar slim bestellen en transporteren. We schakelen zoveel mogelijk groene manieren van transport in. Dus niet per vliegtuig als het niet nodig is, maar per schip. Of per fietskoerier, of via een transporteur of bezorgdienst die rijdt met auto’s op groengas, of elektrisch.

brandmore-mvo-logistiek
brandmore-mvo-paws-1
brandmore-mvo-paws-3

Advies

Het begin van een duurzame samenwerking

brandmore-mvo-advies

Advies

Het begin van een duurzame samenwerking

Een goed advies is belangrijk. Dat is het begin van duurzaamheid. Zo is het geven van een katoenen draagtas een mogelijkheid om het aantal plastic tasjes terug te dringen en het geven van een drinkbidon een mogelijkheid om het afval terug te dringen van plastic fris- en waterflesjes. Daarnaast zijn hoogkwalitatieve producten vaak beter en duurzamer. Simpelweg omdat ze langer meegaan. In onze advisering houden we rekening met al deze zaken en dit blijkt in de praktijk ook een goede basis voor een duurzame samenwerking. 

brandmore-mvo-paws-1
brandmore-mvo-paws-2

Personeel

Menswaardig werken

brandmore-mvo-personeel

Onze mensen zijn goed opgeleid en worden daarnaast begeleid door het buddyproject. Dit betekent dat elke medewerker uit het team rugdekking krijgt van een andere medewerker, zodat er altijd iemand op de hoogte is van jouw project. Brandmore heeft ook aandacht voor nieuw talent door stageplekken aan te bieden en onze contacten in de markt te gebruiken om deze mensen desgewenst te plaatsen. Ten slotte hebben we ook aandacht voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Onder meer door verpakkingswerk en andere werkzaamheden uit te besteden aan sociale werkplaatsen.

brandmore-mvo-personeel
brandmore-mvo-paws-1
brandmore-mvo-paws-3

Klant

Geschenk met de juiste inhoud

brandmore-mvo-klant

Klant

Geschenk met de juiste inhoud

Via onze premiums en merchandise willen wij jou – de gever – helpen om datgene uit te dragen wat jullie organisatie wenst uit te dragen. Om dit goed te doen, hebben we de Event & Merchandise kalender ontwikkeld. Die helpt om de juiste hoeveelheid tijd vrij te maken om goede en verantwoorde keuzes te maken en een adequate planning op te zetten. Ook dit is duurzamer, omdat er dan beter gepland kan worden, bijvoorbeeld met logistiek. Maar zo worden ook fouten en missers voorkomen.

brandmore-mvo-paws-1
brandmore-mvo-paws-2

Conclusie

Doelgericht geven met een groen geweten

brandmore-mvo-conclusie

Duurzaamheid bij Brandmore is: elke schakel van de keten – van productie tot personeel en van advies tot logistiek – de juiste aandacht en opvolging geven. Onze klanten hebben daardoor de zekerheid dat het geschenk altijd de juiste indruk maakt en dat het met een groen geweten gegeven kan worden.

brandmore-mvo-conclusie
brandmore-mvo-blaadjes

Wil jij lekker brainstormen met de creatievelingen van Brandmore?

BRANDMORE_CTA_Marit

Vraag nu de
brainstormsessie aan

Meer mooie verhalen van marketeers met een verhaal.

Samen verzin je de leukste dingen. Laat je inspireren door deze verrassende verhalen.

Hard Rock Hotel – 1 (1)

De juiste toon voor het Hard Rock Hotel Amsterdam

More

Behoud (1)

Met een passend cadeau ga je niet nat

More

Kabrita (1)

Als alleen het allerbéste goed genoeg is…

More

LOGO_BRANDMORE_FOOTER

Brandmore Industries

Bezoekadres:
Bornholmstraat 80
9723 AZ Groningen

Postadres:
Postbus 5065
9700 GB Groningen

kvk: 01169153

Partners

Hello Fresh
Hard Rock Hotel
Amsterdam Light Festival
Koopjes drogisterij
Delfsail
Behoud
Kameleon
VVV Groningen
Kabrita

BRANDMORE_ICON_KALENDER-1

Event & Merchandise kalender

Hoe maak je een goede kalender
Boek een creatieve sessie

Brandmore is aangesloten bij de PPP, Promotional Products Professionals.

BRANDMORE_ICON_KALENDER-1

Brandmore is aangesloten bij de PPP, Promotional Products Professionals.

logo_erkend_leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Scroll naar boven